Galerija fotografij dnevnega dogajanja iz vrtca Mali grof.

 
Powered by Phoca Gallery

Obvestila

Obvestilo

S 1. 6. 2020 se vzgojno-varstveni proces v vrtcih, ob upoštevanju higienskih in zaščitnih ukrepih, lahko ponovno odvija v običajno velikih obeh starostnih skupinah.

Staršem, ki svojih otrok ne boste vključili v vrtec, ta strošek do 30. 6. 2020 krije država.

Vse obiskovalce vrtca prosimo, da odgovorno upoštevate higienske in preventivne ukrepe, in sicer je pred vstopom v vrtec obvezno razkuževanje rok, priporočamo nošenje zaščitne obrazne maske, v prostorih vrtca se ne zadržujte dlje, kot je to potrebno, ohranjajte priporočeno zadostno fizično distanco 1,5 metra.

Ob ponovni vključitvi otroka v vrtec starši vzgojiteljici oddate podpisan dokument Izjava staršev pred vstopom otroka v vrtec ob sproščanju ukrepov ob zajezitvi širjenja COVID – 19, ki ga prejmete pri vzgojiteljici v vrtcu.

Osnovno vodilo ostaja, da v vrtec pridejo le zdravi otroci!

V dobro naših otrok in vseh nas vas lepo prosimo, da se podanih navodil skupaj odgovorno držimo!

Jedilnik

Kaj dobrega nam bo danes skuhal Mali grof ob pomoči kuharja Matjaža?

Tedenski jedilnik

Seznam alergenov

Misel

Ne brigajo me tvoji cilji,

ne brigajo me tvoja pričakovanja.

Jaz bi se rad le igral,

se umazal in imel čas

za brezskrbno otroštvo.

Prosim, dovoli mi ga imeti.

Vizija

Ustvarjamo okolje, v katerem je otroku dan čas, kjer se le-ta ustavi in mu je v njegovem okviru nudeno spodbudno okolje za igro, s pomočjo katere otrok razvija svoje spodobnosti, dozoreva, nabira izkušnje, ki jih potrebuje za svoje uspešno življenje.

Če želimo, da otrok izkoristi svoj potencial, da ga razvija, nadgrajuje, si moramo vzeti čas, da ga spoznamo, vzljubimo njegovo CELOTO in se mu posvetimo na njemu najbolj primeren način.

Za vse to potrebujemo prostor, kjer otroku zagotovimo mir, kjer ima možnost vsako stvar večkrat ponoviti, slišati, videti.

Zasebni vrtec Mali grof d.o.o., Grajska ulica 8a, 3210 Slovenske Konjice

Iskanje

Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev. Se strinjate?